...den där Dayweed är tillbaka!

FILMPAUSE: Jag måste be om ursäkt för att jag inte har skrivit något i bloggen på över en månad. Den där tredje delen på min Batman-special blev inte av som lovat för drygt en månad sedan. Var helt enkelt inte så sugen på att se 2 till Batman-filmer under en sådan kort tid, men texten kommer nog så småningom. Istället så har jag tittat på dem 4 säsongerna av High Chaparall som visats, då jag inte kollat på fler än några avsnitt på tv då första och andra säsongen gick. Fredrik och Filip är fan guld värda. Var länge sedan jag såg så underhållande program som dem snubbarna har gjort. Blev en titt på säsong 4-6 av 100 Höjdare också, då jag började bakifrån och tittade på senaste säsongen först (då dem är i USA). Helt underbart.

Hmmm... kanske blev lite motsägelsefullt det där med Batman, för att sen nämna att man kollat på en jäkla massa Filip och Fredrik-program under en relativt lång tid. Men det är helt enkelt väldigt lätt för mig att titta på reality-tv, eller vad man ska säga. Nu senast har jag kollat en del på LA Ink, så nu blev man verkligen sugen på att tatuera in Manny Calavera från PC-äventysspelet Grim Fandango igen. Riktigt underhållande program med coola och snygga rockerbrudar. Men ja, filmer har det också blivit köp av. Så många så att man inte ens orkar nämna dem, haha!

Det har blivit ett litet skräck/thrillertema dem senaste dagarna i alla fall. Med numera klassiska filmer som I Know what you did Last Summer 1 och 2 samt The Faculty för att nämna några. 97-temat skulle jag vilja kalla det. Då Sleazer-genren kom tillbaka iomed de förstnämna filmerna och Scream (som jag ej sett sedan den kom, någon gång 96-97). Nu på Fredag, alltså Fredag den 13:e tänkte jag och några polare ha ett maraton med... ja, ni gissade rätt - Friday the 13th-filmerna. Det ser jag fram emot! Var ett bra tag sedan jag såg dem filmerna, och dem är helt klart roligast i genren. Där emot är den första Halloween-filmen bäst av alla enligt mig. Inom tonåringar-blir-jagade-av-sjuka-mördare-genren då. Kanske skriver lite om hur det gick med maratontittande i helgen. Nu ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad igen. Tack för mig.

Kommentarer
Postat av: FilmNerden

Jag måste också försöka få tag på high chaparall, bara ren lathet från min sida eg att jag inte skaffat dem än, hehe hur jäkla kul som helst.Kul att se att du lever igen :)

2008-06-12 @ 17:18:56
URL: http://filmnerden.blogg.se/
Postat av: Dayweed

Det tycker jag absolut du ska göra!Tackar :) Kul att du tycker det.

2008-06-12 @ 18:07:15

Kommentera inl?gget h?r:

Namn:
Kom ih?g mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0