Patriotisk smörja?

image16ÅSIKTER: Jag tittade precis på Ladder 49 på DVD. Köpte den för 6 kronor på Tradera, tyckte det var ett bra pris med tanke på att man hört rätt mycket om den. Mestadels negativa saker. Själv tycker jag att den var bra och berättar fint hur en brandman upplever sitt jobb (skulle jag tro iaf). Bra skådespel från främst Phoenix del, Travolta var väl inte helt kass han heller (en skådespelare jag vanligtvis har lite svårt för).

Kommentarer
Postat av: FilmNerden

Personligen reflekterade jag inte över patriot temat i denna film, men så har jag alltid varit lite småfascinerad av brandmän och eld. Kanske lever en liten pryoman i mig?

Filmen i sig tycker jag personligen var lite underskattad, men någon "Backdraft" det är den definivt inte.

Om du vill bli av med denna film, hör av dig. Köper den gärna av dig i så fall. Orkar inte rota rea-lådor längre :D

2008-04-23 @ 02:11:01
Postat av: Dayweed

Ja, brandmän och eld har man ju varit intresserad av som barn... så självklart sitter det i fortfarande. Väldigt faschinerande.

Backdraft var det länge sedan man såg, får man ta och inhandla. Har för mig om att jag gillade den som fasen. Det är den med Kurtan va?

Den här filmen behåller jag :) Däremot är jag glad över att jag bytte bort Babel mot dig, för den ÄR verkligen överskattad... hehe.

Kolla på Tradera då, brukar bli väldigt lågt pris på den där. Jag fick den ju som sagt för 6 pix. Brukar gå runt 10 spänn oftast. Annars brukar den ju finnas i lådorna 2 för 99:- nu för tiden.

2008-04-23 @ 15:13:40
Postat av: FilmNerden

Backdraft är kungen av eld filmer, nästan bättre än elgigantens "brasa" men inte långt ifrån ;)

2008-04-23 @ 15:37:02

Kommentera inl?gget h?r:

Namn:
Kom ih?g mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0